DE WINKEL VAN VROEGER…

– Posted in: Uncategorized

Mmmmm je gaat de geur tegemoet van vers gebakken brood, worstebroodjes, tompoezen en taarten volgens grootmoeders recept. Op afdeling De Schans van Seniorenpartner De Wijngaerd vindt je de allerbeste delicatessen, streekproducten en geschenken bij deze kruidenierswinkel die ik heb geschilderd!

Deze kruidenier verkoopt van alles zoals je ziet!

Thee, koffie, levensmiddelen, losse kruiden. Linnengoed, allerlei huishoudelijke artikelen en gereedschap. Maar ook sigaren, tabak, dat werd ook verkocht.De heerlijkheden zijn uitgestald op de toonbank met vitrine en in de open vakken en vele laatjes van de grote apothekerskast vindt je de andere artikelen terug. De prijzen staan erbij.

Het winkeltje wordt nog verder aangekleed en ingericht!Er komt een echt petje aan de kapstok, een schemerlampje en krijtbord aan de muur, een oude kassa en weegschaal. Bij het raam komen echte gordijntjes te hangen en langs de muur planken met oude voorraadbussen.Ten slotte ook nog een bankje zodat de bewoners rustig kunnen genieten van dit alles.

Laat je bewoners thuis voelen met een prachtige muurschildering op maat! Transformeer woonkamers, eetkamers en slaapkamers in uw verzorgingshuis met een prachtige muurschildering. Van nostalgische taferelen tot rustgevende natuur. Alles is mogelijk, deze schilderingen kunnen geheel op maat en persoonlijk samengesteld worden.

Ik maak van tevoren een preview, zodat er een duidelijk visueel beeld is alvorens het wordt geschilderd. Muurschilderingen kunnen voor verzorgingshuizen herkenbaarheid toevoegen en mooie herinneringen helpen oproepen bij de bewoners. Ze zorgen voor een positieve prikkeling.

Neem vrijblijvend contact met mij op dan bekijken we samen de mogelijkheden.