Graffiti schilderij

Categorie: Uncategorized

Joost is 14 jaar en zit bij de jeugd brandweer. Hij wilde dolgraag een graffiti van zijn naam en iets in de sfeer van de brandweer. Alleen hij wilde het niet zo definitief op de muur, maar graag op doek! Zodat het schilderij altijd met hem mee kan verhuizen (als dat nodig zou zijn.) En dat is gelukt, dus wil je geen graffiti definitief op de muur dan is dit ook een prachtige optie! In het filmpje kun je stap voor stap zien hoe het schilderij tot stand is gekomen.

OPSPORINGSBERICHT KALE MUREN!

Categorie: Uncategorized

Ook een kale muur waar u iets meer mee wilt?

Voor net dát ene…wat u nog mist.

Ik SCHILDER

*Op allerlei ondergronden

*In diverse prijsklassen

*Ontwerp persoonlijk op maat passend bij uw bedrijf

*Verschillende technieken

*Mogelijkheid om een preview te zien hoe het wordt in uw ruimte

Vakantie herinneringen op doek

Categorie: Vakantieherinneringen

Thuiskomen van een drukke dag op het werk en nagenieten van uw favoriete vakantiemomenten aan de muur. Het is daarom zonde dat deze foto’s verdwijnen op uw mobiel of pc waar ze niet/nauwelijks meer bekeken worden. Er zijn zoveel mooie momenten die ik daarom voor u kan bundelen tot een mooi verhaal in een schilderij!

 

Schilderen op metaal

Categorie: Schilderen op metaal

Voor een speciaal effect kunt u ook uw schilderij op metaal laten verfen! Het metaal wordt niet volledig dekkend geschilderd zodat de kracht van het metaal naar voren komt als de zon er bv. op schijnt of terug ziet bij bepaalde lichtval erop.Schilderen op groot formaat

Categorie: Muurschildering

Een prachtig project van de zomer geschilderd. Een 12 meter lange tuinmuur. Dus ook voor groot formaat kunt u bij mij terecht! Zie hieronder een impressie van deze vrolijke lange muur. 
Unieke geschenken

Categorie: Uniek cadeau

Een persoonlijk en uniek cadeau voor uw goede vriend(in) of familie, dit kan allemaal op verzoek! Bijvoorbeeld deze mooie theedoos met uw portret.

Eefje muurbloempje unieke geschenken

Hergebruiken!

Categorie: Materialen uit natuur

Kijk om je heen er zijn zoveel mooie dingen in de natuur die je kunt Hergebruiken op een leuke manier!  Zo ook deze boomstronk uit het bos, waar ik een moeder panda met jong op heb geschilderd. Daardoor krijgt deze een extra 3D dimensie.

Eefje muurbloempje hergebruikte materialen beschilderen

Geboortekaartjes

Categorie: Drukwerk, Geboortekaartjes

Er is ook de mogelijkheid om van uw persoonlijke muurschildering van de kinderkamer geboortekaartjes te laten maken! Ik werk met het grafische programma Adobe Illustrator, waarmee ik een ontwerp voor de drukker kan maken.

eefjemuurbloempje_geboortekaartjes Eefje muurbloempje geboortekaartje