Geboortestoeltje Max

Categorie: Uncategorized

Dit schattige geboortestoeltje mogen schilderen. Een heel uniek en persoonlijk kraamcadeau. Deze kinderstoeltjes worden met de hand beschilderd in het ontwerp van het geboortekaartje of in elk ander gewenst ontwerp. Dit ontwerp maak ik van te voren zodat je weet hoe het stoeltje eruit komt te zien.

Collage geboortestoeltje Max

Toilet Muurschildering

Categorie: Uncategorized

Deze toiletmuurschildering is in 360′ perspectief geschilderd! Met heel veel plezier heb ik dit kleinste kamertje van het hele huis beschilderd. Het was een extra uitdaging voor mij om voor deze toilet ruimte een passend ontwerp te maken door de speciale ronde vormen van het plafond. Het ontwerp moest mooi doorlopen van het plafond naar de muren, maar ook rondom van muur tot muur in 360 graden. Het ontwerp is tot stand gekomen door de persoonlijke wensen samen te bespreken met de klant. Dat maakt dit weer een unieke schildering van het begin tot het einde is geworden!

Muurschildering jungledieren

Categorie: Uncategorized

Speciaal voor Jace, Roán, Dez en Kayn heb ik deze geweldige muurschildering mogen schilderen op hun logeer/speelkamer bij hun lieve opa en oma in Made. De kinderen houden ontzettend van dieren, Roán van zebra’s en Dez van apen. Dus was de combinatie mooi gemaakt van hun namen met deze favoriete dieren en een voetbal. Want ze zijn ook heel erg dol op voetballen. Geniet van jullie nieuwe kamer!

Honden portret Benchy

Categorie: Uncategorized

Voor moederdag mocht ik superlieve hond Benchy schilderen. Ik ben gek op het schilderen van dieren. Het zijn onze maatjes voor het leven en krijgen een speciaal plekje in ons hart. Ik maak deze realistische portretten aan de hand van digitale foto’s.

Links: foto & Rechts: schilderij

“One of a kind” kunstwerk

Categorie: Uncategorized

Geen doorsnee muurschildering, dit edelhert in militair kostuum voor een trompe l´oeil raam. Het is een “one of a kind” kunstwerk!
Met mijn grote voorliefde voor geschiedenis en kostuums vondt ik het geweldig om dit edelhert in militair kostuum te mogen schilderen. Deze vorstelijke meesterwerken doen het goed bij iedereen en geven het dier een statige maar ook grappige uitstraling.
Deze muurschildering van het edelhert komt mooi tot zijn recht in deze woonkamer waar hetzelfde type half ronde ramen aanwezig zijn en een eenheid vormen.  De schildering creëert een trompe l’oeil effect waardoor de muur extra diepte krijgt.
Het militaire kostuum heeft prachtige details die afgewerkt zijn met metallic gouden verf die een extra chique finish geven aan het geheel.

Mancave muurschilderingen in retro sfeer 1ste muur

Categorie: Uncategorized

Een man verdient zijn eigen ruimte waar hij zich eventjes volledig kan terugtrekken.
Een ruimte creëren waar zijn passies vanaf spatten is het allerbelangrijkste in deze.
Zo ook voor de mancave van Arie!
Hij houdt van een bruine kroeg sfeer, de warmte en gezelligheid van de seventies.
Met de retro lampen, “foute” behang, allerlei accessoires, emaille reclameborden, sierhaard, klok, oude tapijten en meubels uit de jaren 70 is deze mancave passend en persoonlijk aangekleed.
Die “gouden” oude tijd is niet alleen terug te vinden in de inrichting.
Er is ook extra sfeer gecreëerd door de muurschilderingen in deze ruimte die de entourage verlevendigen.
Zie hier het filmpje met de opbouw van de muur die volledig is beschilderd als decor in de sfeer van een retro huiskamer. De houten planken tegen de muur, de stenen schouw met “echte” sierhaard ervoor en schilderij van Arie als ridder. Een dierbaar geschenk die nu hier goed tot zijn recht komt.
De raampjes met vitrage, waar het zonlicht doorheen prikt geven extra diepte in het geheel.
Leuke details zijn het boekenplankje links boven en rechts onder het bijzet tafeltje met draaitelefoon, flesje bier, asbak met brandende peuk en builtje Van Nelle shag. Dingen die bij Arie horen en de sfeer van gezelligheid naar voren brengen.
De heren kunnen lekker uitrusten en een pilsje drinken in de bruine fauteuils tijdens een potje biljarten te midden van dit sfeervolle decor.

Max Verstappen kussen beschilderd

Categorie: Uncategorized

Dit prachtige kussen met Max Verstappen mogen schilderen voor Tom zijn verjaardag. Het is een velours kussen (stof met fijne haartjes) die een levendig effect geven aan de schildering. De kleuren van Red Bull geven dit kussen extra powerrrr.

Collage beschilderd Max Verstappen kussen

Setje geboortekist en stoeltje Jaël

Categorie: Uncategorized

Wat een prachtige setje samen!! Deze prachtige geboortekist en bijpassend stoeltje. Ze zijn met de hand beschilderd in het ontwerp van het geboortekaartje. De naam is in metallic rosé goud geschilderd. Ik maak eerst een ontwerp zodat je van te voren weet hoe de kist eruit komt te zien.

Collage geboortekist en stoeltje Jaël

Geboortestoeltje Jackie

Categorie: Uncategorized

Een heel uniek en persoonlijk kraamcadeau! Deze kinderstoeltjes worden met de hand beschilderd in het ontwerp van het geboortekaartje of in elk ander gewenst ontwerp. Dit ontwerp maak ik van te voren zodat je weet hoe het stoeltje eruit komt te zien. Het stoeltje wordt tenslotte voorzien van een matte vernislaag zodat hij beschermd is.

Collage Gebortestoeltje Jackie