Geboortekist Mats

Categorie: Uncategorized

Het is telkens weer een feestje voor mij om een mooie speelgoedkist of geboortekist te maken. Het is een uitdaging iedere keer weer, maar het geeft me vooral veel plezier en energie. Mijn missie is om mooie spullen te maken waar je blij van wordt! Vanmorgen de ouders van Mats heel erg blij mogen maken met deze geboortekist, helemaal speciaal in hun ontwerp naar keuze. Heel veel plezier ervan!! #geboortekist #speelgoedkist #houtenschatkist #bosdieren #konijn #beer #uil #wasbeer #hert #vos #handgeschilderd #eigenontwerp #eefjemuurbloempje

Een uniek verjaardagscadeau!

Categorie: Uncategorized

Een uniek cadeau voor haar man zijn verjaardag, deze muurschildering van een tegel waar de maya god Kinich Ahau is afgebeeld. De god van de zon. Een uniek en persoonlijk cadeau wat niemand anders heeft, helemaal in de sfeer van je inrichting. Dit ontwerp was geïnspireerd op een vakantiefoto genomen van een muurschildering in Mexico. Heb jij ook iets speciaals van vakanties of wil je dierbare verrassen met iets unieks? Dan help ik je graag verder om er iets speciaals van te schilderen! #muurschildering #muurdecoratie #buitenleven #maya #god #zon #mexico #eefjemuurbloempje

Powerplay Tilburg Trappers!

Categorie: Uncategorized

Eefjemuurbloempje.nl geeft een visuele beleving met een verhaal. Het opspattende ijs, de stadionlichten geven de sfeer alsof je echt in het stadion zit. Levensechte, met de handgeschilderde schilderingen gemaakt op basis van uw persoonlijke wensen!

GGGRRRAAWWHHH

Categorie: Uncategorized

De trotse leeuw prijkt op de geboortekist van Jaxx, geboren op 14 augustus. Een geboortekist is een uniek persoonlijk geboortecadeau om mooie herinneringen aan de babytijd in te bewaren. Gebortekisten met de hand gemaakt van een geboortekaartje of stijl naar jouw wens! #geboortekist #handbeschilderd #geboortekaartje #eigenontwerp #persoonlijkgeboortecadeau #jungle #palmbomen #aapjes #leeuw #eefjemuurbloempje

Blacklight muurschildering

Categorie: Uncategorized

Een blacklight muurschildering kan een compleet andere en bijzondere sfeer creëren. Zodra de gewone lichten uitgaan en de black light lamp wordt aangedaan, ontstaat er een echt wow-effect! Ongelofelijke fluorescerende kleuren fonkelen in een mysterieuze nieuwe wereld, een sterrenhemel met oplichtende sterren en gaswolken. Wat een magische sfeer!

Extra dimensie op je slaapkamer!

Categorie: Uncategorized

5-jarige Jesse is helemaal gek op dinosaurussen en wilde graag een dino muurschildering op zijn nieuwe slaapkamer. Stap in de wereld van de dino´s, daar zijn! In de lucht Quetzalcoatlus en van links naar rechts T Rex, Blue en Triceratops. Wat gaaf dat ik dit mocht schilderen! De vulkaan op de achtergrond die uitbarst en de dinosaurussen die op je af komen rennen geven een hele andere dimensie aan je slaapkamer. Zie in het filmpje de opbouw van de muurschildering.

Ik OOK!

Categorie: Uncategorized

Vorige week zoals jullie al gezien hadden, de graffiti van Teun gemaakt en vandaag was zusje Kris aan de beurt. Mooie frisse en coole meiden kleuren waarbij ik de combinatie van roze tinten met zilver en mintgroen heel erg geslaagd vindt. Veel plezier ervan Kris!

“YEAH ik heb nu een “echte” Graffiti op mijn kamer!”

Categorie: Uncategorized

Superblij dat ik vandaag deze graffiti voor Teun mocht maken. Mooie verrassing toen hij vanmiddag uit school kwam. Een gaaf en héél persoonlijk cadeau voor zijn 6e verjaardag waar hij nog vele jaartjes plezier van zal hebben. Volgende week ga ik voor zusje Kris aan de slag.

Graffiti muur gekregen!

Categorie: Uncategorized

Deze gave graffiti muur en tienerkamer heb ik gekregen voor mijn 10e verjaardag. Zoek je een uniek en persoonlijk cadeau voor de verjaardag van je kind? Geef hem/ haar een graffiti in jouw eigen naam cadeau. Deze kan geheel in jouw favoriete kleuren en stijl gespoten worden! Daar hebben ze jaren lang plezier van.