Baby Memory Box

Categorie: Uncategorized

Deze geboortekist voor Feline is met de handbeschilderd in het ontwerp van het geboortekaartje. De geboorte van je baby is een grote gebeurtenis. Om al die bijzondere momenten te bewaren, beschilder ik herinneringskisten. Een herinneringskist wordt speciaal voor jou gemaakt! Ik beschilder ze aan de hand van het geboortekaartje, maar deze kan ook in geheel eigen ontwerp beschilderd worden. De memory box, of herinneringskist, is gemaakt van massief vurenhout. De kist wordt 2 x gegrond zodat de basis voor de beschildering goed is en deze blijft jarenlang mooi door de matte transparante vernis. Een herinneringskist is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Ik maak eerst een ontwerp zodat je van te voren weet hoe de kist eruit komt te zien. Kan ik jou helpen bij het bewaren van je dierbaarste herinneringen? Met alle plezier maak ik iets heel moois voor je! Liefs, Eefje

Schattige meisjes babykamer

Categorie: Uncategorized

Met heel veel plezier heb ik afgelopen week voor Ilona en Mike 4 verschillende muurschilderingen geschilderd op hun babykamer. Wat eerst een disneykamer zou worden is nu een Nattou kamer geworden! Samen met hen heb ik van te voren alle persoonlijke wensen besproken en heb ik ontwerpen gemaakt zodat ik iets unieks voor hun kon gaan schilderen. De lieve uitstraling van de diertjes en de zachte kleurtjes geven een betoverende sfeer aan het kamertje. Zo heeft elk hoekje iets knus gekregen. Ontzettend veel geluk samen met jullie kleintje!

Collage meisjes babykamer

Met alle liefde…

Categorie: Uncategorized

Heb ik deze chique en schattige muurschildering voor Usiana geschilderd waar ze hopelijk nog heel lang plezier van zal hebben! Deze schildering maakt haar kamer helemaal af en heeft gouden metallic accenten in de bloemen, knopen op de strikken en parels tussen de krullen. Deze schildering is op vliesbehang geschilderd. Dus muurschilderingen kunnen heel goed op allerlei ondergronden en zijn makkelijk aan te passen aan de indeling van je kamer. Zie hier het eindresultaat!

Slaapkamer Usiana

#Retro Vibes

Categorie: Uncategorized

Geweldig om deze geboortekist te mogen schilderen in het ontwerp van het geboortekaartje. Deze is in de retro sfeer. De felle kleuren combinatie geeft een levendigheid en energiek karakter aan de kist. Het perfecte originele en stijlvolle geboorte cadeau. Deze kist is in opdracht van de peetoom en peettante gemaakt voor hun neefje. Aan de achterzijde zijn hun namen geschilderd om het cadeau nog extra persoonlijker te maken. Een speciale en leuke herinnering voor later!

Collage geboortekist Bob

“Puur geluk is….”

Categorie: Uncategorized

Te wonen waar anderen naartoe gaan om vakantie te houden. Zie hier het filmpje met de opbouw van de muurschildering op de slaapkamer van een bewoonster bij ASVZ in Udenhout. Van een lege kale grauwe muur naar een vrolijke sfeervolle muur! Haar kamer waar ze nu lekker kan genieten van een relaxte sfeer waar ze de mooiste herinneringen aan heeft.

Sfeervolle muurschildering als decor

Categorie: Uncategorized

Het filmpje met de opbouw van de muurschildering😍
Deze muurschildering zorgt voor een authentieke sfeer, iets intiems en iets wonderbaarlijks💫
Hij maakt dat de sfeer in de ruimte compleet is verandert…
Wat eerst een witte kale muur was is nu een gemetselde oude buitenmuur geworden met nissen om extra diepte te suggeren.
Wat bladeren takken en groen aan de linkerkant. En aan de rechter kant is een fragment van een oude fresco van de Monday Lisa te zien.
De grappige versie van Mona Lisa die net uit bed is met de warrige haren en daarbij de graffiti tekst gespoten als street art effect.
Tussen de stoeptegels groeit onkruid en een paardebloem.
De fiets, de ladder, de planten (die straks gaan uitgroeien) en de reproductie foto van de Nachtwacht met nagels vastgezet op de voorgrond maken de schildering tot een passend decor en geven een extra drie dimensionale wending in het geheel👌😍
Enorm blij dat ik voor Carina deze kamer mocht omtoveren. Een plek waar ze nu heerlijk van kan genieten en relaxen💕

Geboortestoeltje met naam

Categorie: Uncategorized

Het perfecte originele en stijlvolle geboortecadeau.
Dit stoeltje voor Lina is geheel in de stijl en kleuren van het geboortekaartje beschilderd.
Het stoeltje is nog extra gepersonaliseerd!
Op de rugleuning is een hartje geschilderd waar de Zweedse vlag in is verwerkt.
Dit naar wens van de grootouders omdat hun kleinkind in Zweden is geboren en de ouders daar tijdelijk wonen voor het werk.
Een speciale en leuke herinnering voor later zo.
Dus wensen in beeld of tekst, alles is mogelijk om het cadeau nog extra persoonlijk te maken!

Geboortestoeltje Lina

Een ode aan Rob

Categorie: Uncategorized

Hier is dan het lang verwachte resultaat van de buitenmuur schildering bij Judith! Wat eerst een lelijke grauwe tuinmuur was is nu een mooie, altijd zonnige en fleurige tuinmuur geworden waarbij ook de tuin meer diepte heeft gekregen door het trompeloeil effect van de schildering. In woorden valt deze opdracht niet goed uit te drukken, ik ben vooral ontzettend blij en dankbaar dat ik deze muur voor Judith heb mogen schilderen als ode aan haar overleden vriend Rob. Rob was gek op het maken van limoncello en heeft zelf zijn eigen etiketten ontworpen. Hij wilde alleen maar de beste citroenen! En deze haalde hij bij de Amalfikust. De citroenen van de Amalfikust verdienen geen schoonheidsprijs. Maar wat lelijk is van buiten, is vaak mooi van binnen. Heel veel zonnige uurtjes toegewenst in jouw tuin Judith en dat je maar heel lang van deze muurschildering mag genieten!!!

Een unieke muurschildering

Categorie: Uncategorized

Zoek jij iets persoonlijks en vooral iets heel unieks voor op jouw muur dan ben je bij Eefjemuurbloempje.nl aan het juiste adres! Een muurschildering maakt je kamer/ruimte helemaal af en kan geheel aangepast worden aan de indeling van de ruimte. Ik maak zelf ontwerpen op basis van jouw persoonlijke wensen zodat je van te voren een duidelijke preview te zien krijgt. Zo ook voor deze babykamer bij Marit en Kevin. We zijn samen om de tafel gaan zitten en hebben alle wensen besproken. Het leuke is dat dan de verhalen loskomen en de puzzelstukjes in elkaar vallen om samen tot een mooi ontwerp te komen. Zo heeft hun babykamer een eigen en persoonlijke touch gekregen!

Babykamer met vosje, maan en sterren

Geboortekist Silver

Categorie: Uncategorized

Geef herinneringen een mooie plek om ze nooit te vergeten.
Een feestje om deze prachtige geboortekist met de hand te mogen beschilderen in het ontwerp van het geboortekaartje voor Silver. Waar alle spulletjes en mooie herinneringen uit zijn babytijd in bewaard gaan worden!
De geboorte van een kind is het mooiste wat er is. Een unieke gebeurtenis die je graag viert met een cadeau om nooit te vergeten. Met een handgeschilderde geboortekist verras je niet alleen de nieuwe ouders. Je geeft een origineel cadeau voor het leven.
Als moeder van twee kinderen weet ik hoe waardevol de grote belevenissen zijn én hoe bijzonder de kleine momenten samen zijn. Ik koester ze en wil ze niet meer vergeten. Iedere dag zorg ik ervoor dat die blijdschap ook bij anderen niet vergeten wordt.

Geboortekist Silver