DE WINKEL VAN VROEGER…

Categorie: Uncategorized

Mmmmm je gaat de geur tegemoet van vers gebakken brood, worstebroodjes, tompoezen en taarten volgens grootmoeders recept. Op afdeling De Schans van Seniorenpartner De Wijngaerd vindt je de allerbeste delicatessen, streekproducten en geschenken bij deze kruidenierswinkel die ik heb geschilderd!

Deze kruidenier verkoopt van alles zoals je ziet!

Thee, koffie, levensmiddelen, losse kruiden. Linnengoed, allerlei huishoudelijke artikelen en gereedschap. Maar ook sigaren, tabak, dat werd ook verkocht.De heerlijkheden zijn uitgestald op de toonbank met vitrine en in de open vakken en vele laatjes van de grote apothekerskast vindt je de andere artikelen terug. De prijzen staan erbij.

Het winkeltje wordt nog verder aangekleed en ingericht!Er komt een echt petje aan de kapstok, een schemerlampje en krijtbord aan de muur, een oude kassa en weegschaal. Bij het raam komen echte gordijntjes te hangen en langs de muur planken met oude voorraadbussen.Ten slotte ook nog een bankje zodat de bewoners rustig kunnen genieten van dit alles.

Laat je bewoners thuis voelen met een prachtige muurschildering op maat! Transformeer woonkamers, eetkamers en slaapkamers in uw verzorgingshuis met een prachtige muurschildering. Van nostalgische taferelen tot rustgevende natuur. Alles is mogelijk, deze schilderingen kunnen geheel op maat en persoonlijk samengesteld worden.

Ik maak van tevoren een preview, zodat er een duidelijk visueel beeld is alvorens het wordt geschilderd. Muurschilderingen kunnen voor verzorgingshuizen herkenbaarheid toevoegen en mooie herinneringen helpen oproepen bij de bewoners. Ze zorgen voor een positieve prikkeling.

Neem vrijblijvend contact met mij op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Restaurant Stroming

Categorie: Uncategorized

Ruim een week geleden heb ik op deze bijzondere locatie mogen schilderen in de feestzaal, het voorste monumentale gedeelte. Met enorme dank aan de investeerder! Die deze muurschildering als dierbaar geschenk aan de horeca exploitanten van Stroming heeft geschonken. De muurschildering is geschilderd op de koof waar vroeger de oude schouw was. Je ziet hier de Zwartenbergse molen van vroeger in de warme kleuren van de ondergaande zon. Rietkragen, watertjes en oud bootje in de vaart met een prachtig kleurenpalet aan reflecties in het water. Een betoverend geheel die deze magische plek weerspiegelt!

Tilburgse Trappers muurschildering voor Jens

Categorie: Uncategorized

WHAAAW vorige week deze supervette muurschildering van de Tilburg Trappers op de slaapkamer van Jens mogen schilderen. Jens speelt in het jeugd team bij de Tilburg Trappers en ijshockey is zijn allergrootste passie! We hebben er samen een persoonlijke touch aan gegeven. Jens is de rechtse speler die je ziet op de rug met zijn nummer 8 en achternaam op het shirt. Ik vondt het super gezellig en hopelijk heeft hij nog jaren plezier van zijn muurschildering! Wil jij ook meer sfeer op je kamer? Met een ontwerp op maat krijg je bovendien een hele persoonlijke muurschildering op jouw kamer!

Muurschildering op afdeling Plukmade bij De Wijngaerd

Categorie: Uncategorized

Lekker naar buiten! Deze bewoners brengen de meeste tijd binnen door. Door deze schildering oogt hun omgeving vriendelijker en kleurrijker en heb ik het “buitenleven” naar binnen gebracht. Tijdens het schilderen namen de bewoners nieuwsgierig een kijkje. Het leverde leuke gesprekken op en bracht bij sommigen van hen mooie herinneringen va vroeger naar boven. Laat je bewoners thuis voelen met een prachtige muurschildering op maat! Transformeer woonkamers, eetkamers en slaapkamers in uw verzorgingshuis met een prachtige muurschildering op maat! Alles is mogelijk, deze schilderingen kunnen geheel op maat en persoonlijk samengesteld worden. Ik maak van tevoren een preview, zodat er een duidelijk visueel beeld is alvorens het wordt geschilderd. Muurschilderingen kunnen voor verzorgingshuizen herkenbaarheid toevoegen en mooie herinneringen helpen oproepen bij de bewoners. Ze zorgen voor een positieve prikkeling.

Schilderij Johan Cruijff

Categorie: Uncategorized

Johan Cruijff (1947-2016) gaat de geschiedenis in als één van de besten van de wereld, maar niet alleen zijn voetbaltalent maakte hem uniek. Cruijff was een visionair en een pionier. Meest berucht zijn zo’n “one-liners” die het midden houden tussen een paradox, een inzicht en een open deur. Eén van zijn mooiste uitspraken mocht ik een tijdje geleden schilderen op linnen doek (1.10 m x 1.00 m) tezamen met zijn portret erbij. Toen dit schilderij werd opgehaald, kreeg hij een andere bestemming en is hij cadeau geschonken aan een dierbare vriend, waar hij veel aan te danken heeft. En mag ik nu nogmaals schilderen voor hemzelf. Echt bijzonder en dankbaar daarvoor, super bedankt Piet van Dijk van PVD Grondwerken uit Nieuwkuijk!

Handgeschilderd portret Johan Cruijff

Junglemuurschildering babykamer

Categorie: Uncategorized

Afgelopen week deze prachtige jungle muurschildering mogen schilderen voor de babykamer. Straks komt het wiegje onder de tak met het slapende luipaard en wordt het kamertje verder ingericht. De jungle is een thema dat al generaties lang jong en oud boeit en blijft inspireren… Wil jij een super vrolijke kinder- of babykamer muurschildering laten maken? Ik verzorg alles van het ontwerp

Levensgrote trompe l´oeil tuinmuurschildering

Categorie: Uncategorized

Afgelopen maand met ontzettend veel plezier geschilderd aan deze levensgrote tuinmuurschildering! Met een muurschildering in trompe l´oeil en in levensgroot formaat lijkt het net levensecht. Santé Jack en Diana! Dat jullie nog vele avondjes lekker kunnen genieten in jullie tuin samen! Hun favoriete vakantieland Frankrijk in eigen tuin. Het gezellige Bourgondische leven: diner, een lekker glaasje wijn, een goed gesprek…. De zonnige dagen op het Franse platteland (her)beleven.

Panorama schilderij van de Biesbosch

Categorie: Uncategorized

Dit schilderij van 90 x 180 heb ik speciaal geschilderd voor iemand die vroeger in de Biesbosch is opgegroeid met de ouderlijke boerderij afgebeeld op de linker oever. De Biesbosch, ooit ruig en ondoordringbaar terrein waar hooguit vissers, boeren en griendwerkers hum weg vonden. Is tegenwoordig een geliefd natuurgebied voor velen. Op zoek naar de stilte en eindeloze ruimte, maar tegelijkertijd ook gefascineerd door de dichte begroeiing, het licht en de weerspiegelingen in het water zie je terug in dit schilderij. Door het bootje op de voorgrond, is het net dat je als toeschouwer zelf op het water van de Biesbosch vaart. Al peddelend door een weids en ruig landschap van kreken en rietkragen waar je nog meer flora en fauna van dit unieke natuurgebied kunt spotten. Zoals watervogels, zilverreigers, zwanen, eenden en een bever. Wat een mooie (her-)belevenis voor aan de muur!

Een portret voor troost en herinnering

Categorie: Uncategorized

Dit portret van haar overleden mama heb ik met al mijn liefde getekend voor Linda en haar familie. Een waardevol cadeau voor haar vader op de verjaardag van haar moeder. Wanneer iemand mij inschakelt voor een portret, vraag ik om meerdere foto´s. Ik vraag hier naar om zo goed mogelijk de essentie van een persoon terug te laten komen in het portret. Het is millimeterwerk wat ervoor zorgt dat mama wel of niet op zichzelf lijkt. Daar gaan meerdere studies aan vooraf. Ik hou van het proces van creëren, want bij iedere laag die ik aanbreng gaat het portret steeds meer leven. We willen graag de bijzondere levensmomenten vasthouden. Een portret laat ons deze momenten herinneren op een bijzondere manier. De hand van de kunstenaar maakt het tot een uniek kunstwerk en persoonlijk cadeau.

Portret in potlood