Muurschildering Breda

Categorie: Uncategorized

Wat eerst een saaie grijze, grove gemetselde muur was is nu omgetoverd tot een prachtig decor van de Vismarktstraat, Havenmarkt en Grote Kerk van Breda! Ik heb deze muur met heel veel plezier mogen schilderen in het werkcafé van Business Centre 076 at Work in Breda. Geniet van jullie mooie werkcafé!

De lente is weer in aantocht!!

Categorie: Uncategorized

Vorige week deze Japanse muurschildering afgemaakt. De muurschildering geeft een verbinding tussen binnen en buiten met het Japanse balkon! De schildering loopt van links naar rechts door via de pilaar in het midden Links: De poort (Torii) van eiland Miyajima Heroshima in het water, op de achtergrond Mount Fuji in de rode ondergaande zon en Japanse esdoorn. Rechts: Magnolia tak die doorloopt in de raam sponning. Waardoor het een mooi 3D effect heeft. Laat de zon maar komen!

Geboortekist en stoeltje voor LIAM

Categorie: Uncategorized

Speciaal voor de geboorte van Liam mocht ik deze kist en stoeltje beschilderen. De geboorte van je baby, kleinkind, neefje of nichtje is een grote gebeurtenis. Om al die bijzondere momenten te bewaren, beschilder ik deze mooie kisten. Deze herinneringskist wordt speciaal voor jou gemaakt! Ik beschilder ze aan de hand van het geboortekaartje, maar het kan ook in een geheel eigen ontwerp beschilderd worden. Zo is deze kist beschilderd in mijn ontwerp van het “Jungle thema met botanische planten” en het stoeltje in het ontwerp van het geboortekaartje. Maar matchen zo prima samen!

Tropische Jungle muurschildering in taupe

Categorie: Uncategorized

Bijzonder leuk dat ik bijna 2 jaar geleden voor Noah een mooie junglekamer heb geschilderd en nu voor hun 2e kindje op komst deze prachtige tropische jungle muurschildering in taupe tinten heb mogen schilderen. Tussen de tropische bladeren, lianen en bloemen zijn er veel dieren te ontdekken, zoals het olifantje, een giraffe, flamingo’s, een slingeraapje, papegaai, vlinders en een libelle. De grote palmboom in de hoek zorgt voor een extra ruimtelijk effect, waardoor het panorama wordt verbreed. De verschillende taupe tint gradaties in de schildering geven een extra zachtheid en natuurlijke sfeer aan deze babykamer. Hopelijk heeft jullie meisje er straks net zoveel plezier van als Noah van zijn schildering. Geniet van jouw verlof en heel veel geluk straks samen met zo’n 4-tjes!

Family, where life begins & lover never ends!

Categorie: Uncategorized

Het overlijden van geliefden of naaste personen heeft enorm veel impact op je leven. Helemaal als dit in een zeer kort tijdsbestek heeft plaatsgevonden. Je kunt een dierbare herinnering van hem of haar laten maken. Ik teken de portretten vanaf een foto. Een getekend portret geeft niet alleen een afbeelding van de geliefde of naaste weer, maar ik probeer ook hun persoonlijkheid erin te leggen. Iets waar je misschien ook veel warme herinneringen aan hebt beleeft. Door het portret op te hangen op een prominente plek in huis, is/zijn deze dierbare naasten er altijd een beetje bij.

Muurschildering op afdeling Boerenhoek bij de Wijngaerd

Categorie: Uncategorized

Voor de afdeling Boerenhoek mocht ik dit boerenleven als panorama op de muur schilderen. Met ontzettend veel plezier hier geschilderd en voor de bewoners was het ook een leuke belevenis om af en toe te komen kijken als ik aan het werk was. Het is fijn voor de bewoners als de afdeling een huiselijke sfeer uitstraalt met vooral ook herkenbare elementen uit hun eigen lokale omgeving zoals bijvoorbeeld de molen “Hoop doet Leven” uit Made. Veel bewoners worden blij van de natuur en van dieren. Dit zorgt voor een prettige prikkel voor de bewoners. Zo wordt deze ruimte verder mooi ingericht als relax ruimte en kunnen de bewoners genieten in een mooie en prettige ambiance.

Jodelahitieeeee

Categorie: Uncategorized

Zie hier de apres-ski muurschildering en kom helemaal in de wintersfeer. Stukje voor stukje op de steiger deze enorme muur van 4 meter hoog en 7 meter geheel beschilderd. Deze barruimte kreeg een afscheidingsmuur, waardoor de grote half ronde deur niet meer te zien was. Deze prachtige deuren zijn achter en aan de zijkant van de boerderij aanwezig en komen nu speciaal terug in de muurschildering. Daardoor krijgt deze ruimte extra diepte en creëert het een trompe l’oeil, waarachter een sprookjesachtig winterlandschap met skilift te zien is. De bordjes, het drankvat met fles glühwein en bierpul, de slee, koekoeksklok, houten skies, openhaard met rendierhoofd en wandlampjes creëren een gezellige en humoristische apres-ski sfeer. Zo heb ik ook de saaie witte wc deuren beschilderd in een hout motief met grappige aanduiding voor dames en heren. Zodat deze mooi in het geheel en sfeer van de muurschildering passen. Deze enorme ruimte heeft nu een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer gekregen waar je lekker kunt pimpelen en relaxen.

3D tuinmuurschildering met 2 waterfonteinen

Categorie: Uncategorized

Ondanks het slechte weer nu, schijnt in deze tuin altijd de zon en voel je je op vakantie. Toen ik voor het eerst met Angelique en Michel om de tafel ging om hun ideeën voor deze muur te bespreken was ik meteen enthousiast. Geweldig dat onze ideeën tot iets prachtigs zijn samengevloeid! Deze muurschildering als 3D decor te mogen schilderen tussen 2 water fonteinen met 2 zuilen aan beiden zijden daarvan was supergaaf! Deze zuilen zijn gemaakt van halve pvc buizen die beschilderd zijn en geven aan het geheel een extra 3D effect en een luxe uitstraling. Tussen de waterbakken reservoirs op de grond is er een mooie plantenbak gemaakt. Waar nog plantjes voor extra aankleding kunnen zorgen. Ook s’avonds kunnen ze genieten van het mooie decor van de mediterraanse kust met de spotjes in het plafonnetje. Samen met het kletterende water van de fonteinen is het nu enorm genieten in deze tuin.

YEAHHH supervet!…..

Categorie: Uncategorized

Ian Meierdres, voormalig goalie van de Tilburg Trappers, op de slaapkamer van Mats mogen schilderen
Zijn idool op de muur, hopelijk heeft hij daar nog jaren plezier van!

Mats met zijn idool

Geboortestoeltje Max

Categorie: Uncategorized

Dit schattige geboortestoeltje mogen schilderen. Een heel uniek en persoonlijk kraamcadeau. Deze kinderstoeltjes worden met de hand beschilderd in het ontwerp van het geboortekaartje of in elk ander gewenst ontwerp. Dit ontwerp maak ik van te voren zodat je weet hoe het stoeltje eruit komt te zien.

Collage geboortestoeltje Max